01/10/2022

Zvanična prezentacija Moto saveza Vojvodine

Pokazalo se da je odluka Moto saveza Srbije da ove godine podrži odlazak naših moto kros vozača na trke u inostranstvu kao ispravna.

Pored Otvorenog prvenstva Hrvatske i Evropskog takmičenja trke su se u klasi MX1 I MX2 bodovale prvi put za prvenstvo Alpe adria.

Pored velike konkurencije vozača iz Slovenije, Bih, Srbije I domaćina Hrvatske I temperature od 36 stepeni, naši vozači su uspeli da se boduju u zlatnoj sredini. Valja napomenuti da većina takmičara iz Hrvatske vozi prvenstvo Evrope I da treniraju u daleko boljim uslovima I da je ovakav plasman u ovom trenutku realan.

Naši najmladji takmičari su se hrabro borili, u klasi MX65 Vuk Ćajić je zauzeo peto mesto, dok je u klasi MX85 Aleksa Milosavljević osvojio šesto mesto.

U klasi MX1 Janko Railić je zauzeo osmo mesto, dok je u klasi MX2 naš najbolji predstavnik bio Vukašin jablanović sa osmim mestom, Milan Vukajlović je zauzeo 10 mesto dok je Vuk Drmanac bio 11.

U ukupnom plasmanu Alpe adria, Janko Railić trenutno zauzima osmo mesto, Vukašin Jablanović peto mesto, dok Vukajlović I Drmanac dele sedmo I osmo mesto.

U ekipnom plasmanu vodi reprezentacija Hrvatske, ispred reprezentacije Srbije i trećeplasirane BIH. 

Deo naših vozača sutra se takmiči na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u mestu Zabok, u okviru priprema za predstojeće Istočno evropsko prvenstvo koje se odražava na stazi Globare, pored Kruševca.

OVDE MOŽETE DA PREUZMETE REZULTATE

novosti , takmičenja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kalendar takmičenja 2022.

Galerije

jesolo11 20160618_174002 kraljevo_2015 D7D_0489 ALE_8324 B.-Topola-11.-X-2020-a

Arhiva objava

Design by Modern Web Ideas